Skrivarverkstad

Skrivarverkstad

Skrivarverkstaden är en lärarledd workshop för att stimulera och utveckla skrivande av de olika slags inlämningsuppgifter och examensarbeten som förekommer på EHS.

Skrivarverkstad flyttar nu online

Du som vill delta skickar ett mail med din epostadress till kursadministrator@ehs.se i god tid, gärna nu, inför dag och tid så du kan läggas till i kursen och Johnny Jonsson kan bjuda in dig till konferens. 

Att läsa, tänka och att skriva är en sammansatt och skapande process som tar tid och kräver upprepad övning. I skrivarverkstaden får du tillfälle att samtala om dina erfarenheter, och kan få råd och vägledning för att bättre kunna analysera och skriftligt redovisa dina insikter och resultat.

I kurserna vid EHS förekommer olika arbetsuppgifter som ska redovisas på angiven tid i skriftlig form. Hur de uppgifterna ska vara utformade presenteras i kurserna och de examineras av ansvarig lärare. I skrivarverkstaden erbjuds du tillfälle att samtala om strategier för att lösa arbetsuppgifterna.

I skrivarverkstaden sätter vi särskilt fokus på språk och stil som är viktigt för att skapa struktur och klarhet i skriven akademisk text.  

Datum för Skrivarverkstad
VT 2020, måndagar

  • 23 mars
  • 6 april
  • 20 april
  • 4 maj
  • 25 maj

 

 

Kl 13:00–14:30

Skrivarverkstaden öppen för alla studenter

15.00–16.30

För studenter med intyg om särskilda behov

Boka tid: johnny.jonsson@ehs.se